AUTOBEDRIJF JACCO DE GOOIJER


Universeel Autobedrijf Jacco de Gooijer is een jong universeel autobedrijf met vele jaren ervaring in de automobielbranche. Jacco de Gooijer is gespecialiseerd in inkoop en verkoop van jong gebruikte occasions en ons doel is het leveren van kwaliteit in een gemoedelijke sfeer. Auto bedrijf Jacco de Gooijer onderscheidt zich van andere autobedrijven door:

  • Voorraad top occasions elke dag bijgewerkt
  • Alle occasions hebben Nationale Autopas en een volledige onderhoudshistorie
  • Kwaliteit in een gemoedelijke sfeer
  • Schadevrije dealerauto’s
  • Jarenlange ervaring binnen de automobielbranche>>> Lees hier meer over Autobedrijf Jacoo de Goojer


Jacco de Goojier

De Hofstede 43

Lienden

0618996380

AUTOBEDRIJF LIENDEN


Al sinds 1999 is Autobedrijf Lienden het toonaangevende autobedrijf in Lienden en omstreken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles wat met uw personenwagen te maken heeft.


Autobedrijf Lienden heeft zich in de volgende kerntaken gespecialiseerd:

– Reparatie van alle merken auto’s

– Onderhoud van alle merken auto’s

– APK keuringen van alle merken auto’s

– Verkoop van nieuwe auto’s en occasions.


Bovenstaande punten worden kracht bijgezet door service en klantvriendelijkheid. Hier hecht Autobedrijf Lienden grote waarde aan.


Het gaat uiteindelijk om uw auto. Alle monteurs die in de werkplaats van Autobedrijf Lienden werken, zijn vakbekwame en hoogopgeleide monteurs. Door opleiding en ervaring kunnen de medewerkers van Autobedrijf Lienden uw auto tot in de perfectie onderhouden en repareren.


>>> Lees hier meer over Autobedrijf Lienden


Lex van Zoest

Vogelenzangseweg 23 B

Lienden

0344601484

A.H. VAN SEIJDA DIENSTVERLENING


A.H. van Seijda is een logistieke- en technische dienstverlener welke zich voornamelijk richt op het transport van goederen van afzender tot ontvanger, waarbij wij als hoofdgebied ons hoofdzakelijk richten op Nederland, België en het westelijk deel van Duitsland. voor andere locaties kunt u ons uiteraard ook benaderen voor de mogelijkheden.


Het merendeel van onze werkzaamheden zijn gerelateerd aan de AGF en levensmiddelen sector. Voor het overige deel transporteren wij alle soorten goederen welke binnen de reguliere volumematen van een voertuig vervoert kunnen worden. Buitenmaatse afmetingen zijn ook mogelijk. Omdat dit echter maatwerk is stemmen wij dit vooraf met de klant af.


>>> Lees hier meer over A.H. van Seijda Dienstverlening


Andres van Seijda

Hoogmeien 2 B

Lienden

0625337941


A.MEIJERING DIENSTVERLENING


Meijering Dienstverlening is een jong bedrijf met ruime ervaring in de agrarische en bouwsector. Anton komt graag met u in contact om samen te kijken wat hij voor u en uw bedrijf kan betekenen.


>>> Lees hier meer over A.Meijering Dienstverlening


Anton Meijering

Buisjesstraat 6

Lienden

0613587369


DE NOOTZAAK


Kaas, delicatessen en noten.


>>> Lees hier meer over De Nootzaak


Marianne van der Hilst

Adelsweg 8a

Lienden

0344 60 57 63

DERKSON


Elk project, of het nu een klassiek of modern interieur is, begint met een goed idee. Bij Derkson zorgen wij voor inspiratie door te presenteren in een volledig ingericht interieur. U kunt volop sfeer proeven bij Derkson. Uw speciaalzaak voor interieur op maat.


>>> Lees hier meer over Derkson.


Dick van Dam

Molenstraat 67 A (showroom)

Lienden

0620177981

DESIGN & ZO


Fotografie & Vormgeving……is een kunst of het nu gaat om een indringende portretfoto, een reclamefoto of een adembenemende huwelijksreportage of een complete huisstijl incl. brochures en belettering. Het gaat er om met toewijding en vakmanschap de juiste toon te zetten. Ongedwongen, vernieuwend, creatief, inspirerend, vooruitstrevend, veelbelovend, gepassioneerd, vol emotie, allemaal kreten die wij verstaan, begrijpen en voor u in pakkende beelden kunnen vertalen.


Meer weten over een persoonlijke huwelijksreportage, portretfoto’s, geboortekaartje, huisstijl of een complete brochure, website, gevelbelettering, webwinkel, gevelbelettering, advertentie campagne of een andere reclame-uiting? Maak dan gerust eens vrijblijvend een afspraak en laat u verrassen door onze creativiteit. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze sfeervolle en professionele studio en tot onze tevreden klanten te mogen rekenen.


>>> Lees hier meer over Design & Zo.


Fred van Soest

De Hofstede 49

Lienden

0344602961

FLOWBO


Bent u op zoek naar een mooie aankleding van uw tuin? Of het nu gaat om een mooie sierboom, vaste planten, hagen of potten, bij Flowbo bent u aan het juiste adres.


Flowbo is een jong en dynamisch bedrijf. We leveren tot volle tevredenheid een groot assortiment bomen en breed scala groenproducten zoals vaste planten, rozen, heesters, sierbomen, coniferen, bos- en haagplantsoen, fruitbomen, leibomen, dakbomen en sierbomen.


Tevens vindt u in ons assortiment diverse artikelen voor tuindecoratie, zoals op maat gemaakte houten plantenbakken, schuttingen enz.


>>> Lees hier meer over Flowbo.


Floris van der Wekken

Voorstraat 59

Lienden

0613839119

HARTEMAN TENTENVERHUURBEDRIJF


Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van professionele tenten voor diverse gelegenheden voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Met een ruim assortiment van verschillende soorten en afmetingen tenten kunnen wij elke locatie voorzien van een geschikte accommodatie.


Wist u dat onze tenten niet alleen geschikt zijn voor feesten of evenementen maar ook voor bijvoorbeeld tijdelijke bedrijfsruimte? Het kan gebeuren dat u onverwachts in een noodsituatie terecht komt. Bijvoorbeeld brand, lekkage, of een verbouwing. Als uw pand dan niet meer bruikbaar is dit al vervelend en kostbaar genoeg. U kunt het zich dan niet permitteren dat dan ook de werkzaamheden van uw bedrijf stil komen te liggen. Daarom kan een semipermanente accommodatie soms een uitkomst zijn. 


Service en persoonlijk advies staan bij ons voorop!


>>> Lees hier meer over Harteman Tentenverhuurbedrijf.


Jaap Harteman
De Hofstede 45

Lienden

0344602180

HEALTHCLUB JULIËN


Onze missie is mensen in de wijde regio zowel sportief, preventief als curatief aan hun gezondheid te laten werken. Dit m.b.v. innovatieve en kwalitatieve producten en diensten. In een professionele, maar tevens gemoedelijke sfeer. Dit doen we met een enthousiast en gemotiveerd team, waarvan een groot aantal al vele jaren bij ons werkzaam is.


>>> Lees hier meer over Healthclub Juliën.


Juliën van der Slikke

Provincialeweg 16
4033 BR Lienden
0344602204

HET WAPEN VAN LIENDEN


Het Wapen van Lienden heeft een bijzonder rijke geschiedenis. Ons monumentale pand, met de zo kenmerkende platanen, is al ruim anderhalve eeuw een begrip in Lienden en omgeving. In de negentiende eeuw was het pand eigendom van de familie Stam, naar wie wij onze zalen hebben vernoemd. Van hotel tot kleuterschool, van trouwlocatie tot tandartspraktijk: het pand is door de jaren heen voor uiteenlopende doeleinden gebruikt. En ook nu, alweer twintig jaar als eetcafé, nog altijd beeldbepalend voor de dorpskern!


>>> Lees hier meer over Het Wapen van Lienden.


Tries van Blijderveen

Doctor van Noortstraat 2

4033 AA Lienden
0344601655

HORTUS ALUMNI


Hortus Alumni is een jonge onderneming in de groen sector. Het team bestaat uit vijf jonge, groene doeners en denkers die ambitie en passie voor het vak hebben.

Onze visie is om een betere leefomgeving te creëren voor mens en natuur. Dit doen wij door groenprojecten uit te voeren waarbij mens en natuur centraal staan. Dit kunnen groenprojecten zijn in uw achtertuin maar ook projecten voor bedrijven en instanties. Wij bieden een meerwaarde doordat wij op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Daarnaast kunnen wij u een totaal pakket aanbieden vanaf dat u het idee krijgt om een gedeelte van uw buitenruimte aan te passen of te renoveren tot aan het beheer en onderhoud van deze buitenruimte.

Graag komen wij langs voor een kennismakingsgesprek, dit is geheel vrijblijvend. Laat snel uw gegevens achter op onze website en wij nemen contact met u op.


>>> Lees hier meer over Hortus Alumni.


Harmen van der Wekken

Voorstraat 59

Lienden

0629405920

HOVENIERSBEDRIJF VAN DIJK


Hoveniersbedrijf Van Dijk beheerst alle facetten van het vak en werkt hierbij samen met tal van gespecialiseerde bedrijven waaronder stratenmakers, metsel-, timmer- en grondwerkbedrijven. Dit maakt ons niet alleen flexibel en snel, maar er wordt ook nog eens verbluffend werk afgeleverd. Bijkomend voordeel is dat elke tuin hierdoor anders wordt. Door inzet van verschillende onderaannemers ontstaat een ruime variëteit aan tuinen en ideeën.


Voor wie iets anders wil dan een doorsnee tuin, privé of op de zaak, moet eens contact op nemen met


>>> Lees hier meer over Hoveniersbedrijf Van Dijk.


Edwin van Dijk

Jacob van der Leeweg 2

Lienden

0344642592


JACOB VAN DAM ICT


Wij zijn een klein computer bedrijf dat zich specialiseert in particuliere en het midden en klein bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in De Betuwe. Door middel van onze kennis en persoonlijke aanpak kunnen wij u goed en duidelijk te woord staan.


  • Verkoop computer hardware en software
  • Reparatie van computers
  • Herinstallatie van computers
  • Bouwen van computers
  • Op zetten van netwerken

Dit is een kleine greep van onze diensten. 


>>> Lees hier meer over Jacob van Dam ICT


Jacob van Dam

Waterstraat 3

Lienden

0858768962 of 08539569358

NIDRO AUTO'S


Nidro auto's in Lienden bestaat ruim 20 jaar en is een begrip in de omgeving. In deze 20 jaar heeft Nico Drost een vaste klantenkring opgebouwd en met zijn team Nidro Auto's op de kaart gezet.


Onlangs hebben wij het hele bedrijf verbouwd, uitgebreid en klaargemaakt voor de toekomst. Onze huisvesting is geheel vernieuwd en ook de inrichting is aangepast aan de moderne tijd. Wij zijn er klaar voor om u als klant optimaal te bedienen.


Bij ons kunt u terecht voor uw "nieuwe occasion", reparatie en onderhoud, schade taxatie en herstel, maar ook voor uw zomer- en winterbanden, accu's, uitlaten, accessoires enz. Dit alles tegen scherpe prijzen, maar voor alles een optimale prijs - kwaliteit verhouding. Op uw verzoek leveren wij natuurlijk ook een nieuwe auto van het merk van uw keuze. Wij nodigen u graag uit in ons nieuwe pand om zelf te ervaren wat Nidro Auto's voor u kan betekenen.


>>> Lees hier meer over Nidro Auto s


Nico Drost

Molenstraat 4

Lienden

0344 - 60 41 11

RIJSCHOOL VAN ESTRIK


SINDS 1975 EEN BEGRIP IN DE REGIO

In een Volkswagen Kever is Jan van Estrik al meer dan 40 jaar geleden begonnen met autorijles te geven. Vele families uit de regio hebben met succes het rijbewijs behaald. In deze periode hebben al zo’n 35 auto’s de revue gepasseerd van VW tot Peugeot en van Opel tot BMW. Later werden er ook rijlessen gegeven door Gerda van Estrik, voornamelijk de leerlingen voor de spoedcursussen werden, na een aantal opstartlessen bij Jan gevolgd te hebben, door haar klaargestoomd voor het praktijkexamen. Samen hebben zij de rijschool tot “de rijschool” van de regio opgebouwd.


Van eerste praktijkles tot examenniveau!


>>> Lees hier meer over Rijschool van Estrik


Frank van Estrik

Buisjesstraat 7

Lienden

0344601855

SLAGERIJ W. DE HAAS


Na het volgen van de slagersvakopleiding in 1996 te Utrecht is Pieter in de slagerij bij vader Wim komen werken. In januari 2010 heeft Pieter de zaak overgenomen van vader Wim. Pieter werkt samen met 3 verkoopsters in de slagerij. Daarnaast werkt vader Wim 2 dagen in de worstmakerij.De slagerij is in april 2010 grondig gerenoveerd met als resultaat een winkel met allure. Het assortiment is heel uitgebreid, van zelfgemaakte worst tot kant en klare maaltijden en soepen.


>>> Lees hier meer over SlagerijW. de Haas


Pieter de Haas

Doctor van Noortstraat 14

Lienden

0344601273

TAXI & MEER DE GROENE BETUWE


TAXI & MEER de Groene Betuwe kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige en vooral persoonlijke dienstverlening.


Wij bieden net MEER aan onze klanten. Denk aan een flesje water nadat u op de luchthaven geland bent, het persoonlijk contact met onze chauffeurs en het feit dat wij veelal wachten tijdens behandeling in bijvoorbeeld het ziekenhuis, zodat u na een behandeling direct naar huis kunt.


Combineren van verschillende klanten om zo “efficiënter” te rijden doen wij dan ook in principe niet.

Wij staan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.


>>> Lees hier meer over Taxi en Meer de Groene Betuwe


Henk Houth

Appelgaard 60

Lienden

0344603200


TUINCENTRUM VAN INGEN


In de jaren ’80 is het allemaal begonnen in het pand waar nu bloemsierkunst van Ingen zich bevindt.
Op het land werden bloemen gekweekt om op zaterdag leuke bosjes bloemen te verkopen aan de dorpelingen. Dit groeide steeds verder uit. Jan van Ingen; een begrip in Lienden!
In 2001 hebben Margre en Wilma ( de dochters van Jan van Ingen ) het bedrijf in twee aparte bedrijven gesplitst namelijk een tuincentrum en een bloemisterij. Deze worden tot en met vandaag nog steeds door een vaste klantenkring bezocht. Ook veel nieuwe klanten weten ons steeds vaker te vinden. Dit door de mond tot mond reclame.>>> Lees hier meer over Tuincentrum van Ingen


Margré van Elst - van Ingen

Voorstraat 4

Lienden

0344603663

TUINONTWERP WANDER VAN LAAR


Waarschijnlijk de eigenwijste en klant onvriendelijkste tuinontwerper die er is.


Waarom?

De meeste tuinen, zowel voortuinen als achtertuinen worden ontworpen uit gewoontes en vooroordelen, pad direct richting de voordeur, hoofdterras net achter de woning, weinig balans en jammer genoeg weinig groen.


Ontwerpers, hoveniers en helaas ook architecten ontwerpen helaas om die redenen vaak met de klant mee en maken daardoor bewust of onbewust een kopie van voorgaande ontwerpen, En ik, ik ga hierin niet in mee!


>>> Lees hier meer over Tuinontwerpburo Wander van Laar


Wander van Laar

Adelahof 5

Lienden

0625083440

TWIN HAIR


Twin Hair, een moderne kapsalon voor jong en oud, is in 2018 opgestart door de tweelingzussen Lidianne en Lisanne. Allebei hebben ze al meer dan 15 jaar ervaring in het kappersvak en kunnen u hierdoor voorzien van een goed advies voor type kapsel, type behandeling en welke producten u voor uw haar kunt gebruiken. Bij Twin Hair volgen we de laatste trends en technieken, zodat we weten wat onze klanten willen.

Twin Hair is creatief, enthousiast en modern. Doordat we werken met abonnementen, kunnen wij u er 365 dagen per jaar op en top uit laten zien! Wandel daarom ook eens binnen op de Verbrughweg 32 te Lienden (winkelcentrum Midden-Betuwe) en laat u overtuigen door de Twins!


>>> Lees hier meer over Twin Hair


Lidanne van Dee

Verbrughweg 32

Lienden

0344848498


VAN HARN’S SPECIAALZAAK ‘DE ZWAAN’


Dierenspeciaalzaak, Hengelsportartikelen, Schaatsen, Tuinartikelen, Groenten- en kruidenplanten, Tuinzaden, Pootaardappels, Gereedschappen, Tuin- en parkmachines.

Reparaties en onderhoud in eigen beheer.

Officieel dealer wolf-garten, MTD, B&S, Brill, Rover


>>> Lees hier meer over Van Harn's speciaalzaak De Zwaan


Gerrit en Arjan van Harn

Molenstraat 5-7

Lienden

0344601282


VAKGARAGE DE HAAS


Gelegen in de Betuwe zijn wij al jaren een full-service autobedrijf met een uitstekende reputatie in de regio. Aangezien wij een universeel autobedrijf zijn, vindt u bij ons een ruime sortering occasions van allerlei merken. Maar uiteraard bent u ook voor nieuwe auto’s bij ons aan het juiste adres.

Onze werkplaats is zodanig ingericht, dat u bij ons ook terecht kunt voor reparatie en onderhoud aan alle automerken.


Waar wij erg trots op zijn is onze ISO9001-certificering. ISO 9001 is een internationale norm gericht op kwaliteitsbeheersing binnen organisaties. Hiermee zijn al onze interne bedrijfsprocessen structureel vastgelegd en de kwaliteit naar onze klanten gewaarborgd.

Kortom bij ons bent u verzekerd van een uitgebreide dienstverlening, goede service en betrouwbaar advies.


>>> Lees hier meer over Vakgarage de Haas


Cees de Haas

Vogelenzangseweg 43-45

Lienden

0344602250

VAN ZWETSELAAR MECHANISATIE EN HEKWERKEN


Van Zwetselaar Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst al meer dan 25 jaar diverse soorten poorten, hekwerken, slagbomen, schoorsteenkappen en buitenverlichting.

Het mechanisatie gedeelte verricht reparatie, service en onderhoud aan diverse soorten machines en tractoren. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.


Onze dienstverlening is veel omvattend!


>>> Lees hier meer over Van Zwetselaar Mechanisatie en Hekwerken


CLisa Zwetselaar

Middenweg 18

Lienden

0344601281

WALBEEK TRAPPEN & KOZIJNEN B.V.


Trappen in alle vormen en maten en kozijnen voor alle denkbare toepassingen, Walbeek trappen & kozijnen maakt ze. Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

Walbeek trappen & kozijnen bestaat al meer dan 30 jaar en is opgericht door de vader van de huidige eigenaar Nico Walbeek. Naast kwaliteit is ook flexibiliteit voor dit familiebedrijf van groot belang. Daarom heeft Walbeek trappen & kozijnen onlangs een CNC gestuurde bovenfrees in gebruik genomen, waardoor hele specifieke wensen, zoals ronde trappen en traptreden, geen enkel probleem zijn. Op deze manier kan optimaal aan de vraag van de klanten tegemoet worden gekomen.


>>> Lees hier meer over Walbeek trappen & kozijnen B.V.


Nico Walbeek

De Hofstede 53

Lienden

0344602178

WILMA'S HAARMODE


Sinds 1986 wordt, op de Dorpsstraat 22 te Lienden, al jaren met veel passie en plezier gewerkt.

Wij staan vooral bekend om het gemotiveerde en zeer goed getrainde team. Onze gezellige, informele sfeer en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat dit een toegevoegde waarde is die veel klanten waarderen.

Ons team verzorgt het haar van dames, heren, tieners en kinderen. Ook voor bruidskapsels, opsteek- en vlechttechnieken bent u bij Wilma’s Haarmode aan het juiste adres.


>>> Lees hier meer over Wilma's Haarmode


Wilma van Hattem

Dorpstraat 22

Lienden

0344603189

ZORGBOERDERIJ HOOG-BROEK


Stichting Zorgboerderij Hoog-Broek biedt liefdevolle zorg en dagbesteding aan ouderen en mensen met een verstandelijke, lichamelijke of psychische beperking. Elke gast krijgt op Hoog-Broek het respect, de waardering en de zingeving die elk mensenleven zo waardevol maken. Hiertoe ontwikkelt Hoog-Broek activiteiten die aansluiten bij de mogelijkheden van de gasten. De activiteiten vinden plaats in een rustige, agrarische en ondernemende omgeving.


>>> Lees hier meer over Zorgboerderij Hoog-Broek


Ton en Annemieke de Kock

Burg. Houtkoperweg 6

Lienden

0488483208

ZORGKODE


ZorgKode beheert de financiën voor iedereen die dat lastig vindt. Heeft u schulden, of worstelt u iedere maand om de touwtjes aan elkaar te knopen? Dan kunnen wij u helpen. We brengen uw administratie weer op orde en zorgen dat u weet hoeveel geld u kunt uitgeven.


Heeft u al schulden? Dan staat ZorgKode ook voor u klaar. Als het nodig is, bemiddelen we bij het treffen van betalingsregelingen met schuldeisers of de contacten met de rechtbank.


>>> Lees hier meer over Zorgkode


Colette van Holland

De Hofstede 43

Lienden

0344603305